Logo fly-drive-portugal.nl Fly drives en Rondreizen in Portugal - fly-drive-portugal.nl
HomeFly-drive Azoren

menu
Fly-drive
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vlucht en autohuur
 
 
 
 

FLY-DRIVE AZOREN

Zoek hier uw ideale fly-drive op de Azoren


Lagoa - Fly and drive São Miguel

Fly-drive Azoren: São Miguel

Deze fly-drive op São Miguel is uitermate geschikt voor degene die graag in zijn/haar eigen tempo dit mooie eiland bezoekt. Dit 'groene eiland' is zeer vruchtbaar; zo wordt er thee, tabak en ananas verbouwd. São Miguel heeft een gevarieerd landschap met o.a. 3 zoetwatermeren, hete bronnen en watervallen. De gezellige hoofdplaats Ponta Delgada ligt aan een mooie baai en heeft talloze restaurantjes en winkels. Ten oosten van de stad Ponta Delgada bevinden zich 2 kleine zandstranden en op meerdere plaatsen kan in zee worden gezwommen.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Lagoa de Fogo op São Miguel - Eilandhoppen Azoren

Eilandhoppen Azoren: Azoren Compleet

Ontdek de diversiteit van de Azoren met deze uitgebreide eilandhoppen reis! Deze fly-drive rondreis laat u maar liefst 5 eilanden van de Azoren zien. U ziet prachtige kratermeren en de hoogste berg van Portugal, beleeft het internationale karakter van Horta op Faial en bezoekt steden als Angra do Heroísmo op Terceira. Einde op São Miguel in de hoofdstad Ponta Delgada, waar u de spectaculaire week kunt laten bezinken en u nog tijd heeft voor terrasjes, restaurants en de winkels.
Reisduur: 11 of 15 dagen

Baai van Angra do Heroismo, Terceira - Fly-drive vakantie Azoren

Eilandhoppen Azoren: Highlights van de Azoren

Een heerlijk diverse Azoren fly-drive vakantie! Met deze eilandhopreis op de Azoren brengt u een bezoek aan de 3 belangrijkste eilanden. Terceira: geniet van de groene heuvels en het oude stadscentrum van Angra do Heroísmo. Faial: u ziet de zeiljachten na een lange reis tot rust komen in de haven van Horta en u luistert naar de verhalen in Peters Sport Café. São Miguel: bewonder de kratermeren en de vele warmwaterbronnen en wellicht spot u ook nog een walvis of dolfijn!
Reisduur: 11 of 12 dagen

Landschap op Flores - Fly-drive Azoren - Grand Tour

Fly-drive Azoren: Grand Tour Azoren

Ontdek met deze rondreis maar liefst 5 eilanden! Een must voor iedere natuurliefhebber. Bij deze schitterende combinatiereis zijn uw vluchten, overnachtingen en autohuur inbegrepen. U bezoekt São Miguel, Terceira, Pico, Faial en Flores. Op elk eiland verblijft u 2 tot 3 nachten waardoor u voldoende tijd heeft om de eilanden te leren kennen.
Reisduur: 15 dagen  

Lake Comprida en Lake Negra, Flores - Eilandhoppen Azoren rondreis

Eilandhoppen Portugal: De 4 mooiste eilanden van de Azoren

In 15 dagen bezoekt u 4 prachtige eilanden waaronder misschien wel het mooiste eiland van de Azoren: Flores. De reis begint en eindigt op het grootste eiland São Miguel, de overige 2 eilanden welke u bezoekt zijn Pico en Faial. Tijdens deze mooie eilandhoppen Azoren rondreis is er een leuke walvisexcursie op Pico voor u geregeld! U verblijft in kleinschalige accommodaties. Autohuur dient apart bijgeboekt te worden.
Reisduur: 15 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Furnas vallei, São Miguel - Fly-drive Portugal - Madeira & Azoren

Fly-drive Portugal: Madeira & Azoren

Combineer met deze fly-drive de prachtige Portugese eilanden Madeira en de Azoren. Een unieke eilandcombinatie! Deze individuele rondreis begint op het bloemeneiland (Madeira), waarbij u halverwege de reis naar São Miguel (Azoren) vliegt. De laatste nacht verblijft u weer op Madeira.
Reisduur: 12 dagen
Unieke eilandcombinatie!

Barreiro da Faneca, Santa Maria - Azoren eilandhoppen fly-drive

Eilandhoppen Azoren: São Miguel & Santa Maria

Met deze Azoren eilandhopreis combineert u de zuidelijke eilanden São Miguel en Santa Maria. Bezoek de kratermeren, wandel  langs de geisers en warmtebronnen, laat u verrassen door het bloemrijke noordoosten of bezoek de hoofdstad op São Miguel. Wissel deze dynamiek af met de ontspannen sfeer op Santa maria, ga heerlijk op het strand liggen of trek al wandelend door het binnenland en ontdek pittoreske dorpjes. Geniet van de adembenemende Azoren!
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Warmwaterbronnen in Furnas, São Miguel - Eilandhoppen Azoren

Eilandhoppen Azoren: Highlights van de Azoren

Tijdens deze Azoren rondreis brengt u een bezoek aan de belangrijkste drie eilanden van archipel. Op het eiland Terceira geniet u van de groene heuvels en het oude stadscentrum  van Angra do Heroismo. Op Faial zult u de zeiljachten zien die na een lange reis tot rust komen in Horta en luistert u naar sterke verhalen in Peters sport Café. Op Sâo Miguel zijn de schitterrende kratermeren en de vele warmwaterbronnen te zien. Natuurlijk mag een spectaculaire whalewhatching tour niet aan uw reis ontbreken. Autohuur dient apart bijgeboekt te worden.
Reisduur: 11 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Angra do Heroismo, Terceira - Fly-drive Azoren - combi São Miguel, Faial & Terceira

Fly-drive Azoren: combi São Miguel, Faial & Terceira

Leer met deze eilandhoppen Azoren reis 3 prachtige eilanden kennen. Toppers tijdens uw reis: Caldeira das Sete Cidades, Furnas-vallei en Lagao do Fogo (São Miguel). Ontdek Horta (Faial) en wandel naar de zeiljachthaven met zijn beschilderde kademuur. Of vaar naar de eilanden Pico of São Jorge of ga walvissen en dolfijnen spotten. Op Terceira bezoekt u Angra do Heroismo met haar indrukwekkende kerken, paleizen en stadsmuren uit de 16e eeuw. Een bezoek aan de vulkaankrater Caldeira de Cuilherme Moniz en de grotten van Algar do Carvão ontbreken ook niet.
Reisduur: 12 dagen  

Walvissen kijken op Pico - Azoren eilandhoppen rondreis

Eilandhoppen Azoren: Faial, Pico, São Jorge & São Miguel

Leuke eilanden combinatie waarbij u de unieke kans krijgt om alle hoogtepunten van de Azoren te bewonderen. Deze eilandhoppen reis op de Azoren is inclusief een walvisexcursie op Pico. Verder kunt u de dagen naar eigen invulling indelen en heeft u alle vrijheid. Autohuur dient apart bijgeboekt te worden.
Reisduur: 15 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Landschap op São Jorge - Eilandhopping reis Azoren

Eilandhoppen Azoren: Drie Eilanden Tour (Budgetreis)

Prachtige eilandhopping reis Azoren! U gaat in 10 dagen drie prachtige en totaal verschillende eilanden van de Azoren bezoeken op uw eigen tempo! Tijdens deze rondreis bezoekt u Pico, São Jorge en Faial. Op deze eilanden kunt u o.a. genieten van prachtige uitzichten, walvissen spotten, zwemmen met dolfijnen en wandelen naar de top van Pico. Autohuur dient apart bijgeboekt te worden.
Reisduur: 10 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Sete Cidades, São Miguel - Fly&drive Azoren

Fly-drive Azoren: São Miguel

De wondere wereld van het vulkanische eiland São Miguel! Met deze rondreis bezoekt u als eerste natuurlijk Ponta Delgada met haar vele monumenten en maakt u kennis met de gezelligheid in deze hoofdstad. Hierna wordt het tijd om het eiland te leren kennen. U volgt de imposante zuidkust met haar schitterende vergezichten. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de botanische tuin en de geysers in Furnas. Op de vierde dag adviseren wij u de kustweg te blijven volgen. Na Povoação wordt het landschap wat ruiger waarna u arriveert in Nordeste. Vervolgens rijdt u aan de noordkust tot Rabo de Peixe, waar u de reis afsluit met een heerlijk verblijf op een landgoed. Vergeet zeker niet nog een bezoek te brengen aan de spiegelmeren in de grote krater van Sete Cidades.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Gerelateerde reizen:
Fly-drive Portugal
Fly-drive Madeira
Pousada rondreis Portugal

Terug naar boven