Logo fly-drive-portugal.nl Fly drives en Rondreizen in Portugal - fly-drive-portugal.nl
HomeFly-drive Madeira

menu
Fly-drive
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vlucht en autohuur
 
 
 
 

FLY-DRIVE MADEIRA

Zoek hier uw ideale fly-drive op Madeira


Fly-drive - Kleurrijk Madeira

Fly-drive Madeira: Kleurijk Madeira

Ontdek de diversiteit van dit prachtige eiland en val voor de charme van Madeira! Ga op Madeira op verkenning per huurauto. U verblijft in 3 verschillende hotels inclusief ontbijt. De overnachtingsplaatsen zijn: Santana, bekend om de typische ‘Madeira huisjes', met de rieten daken, Porto Moniz, bekend om zijn natuurlijke zwembaden en ruige lavarotsen en de levendige hoofdstad Funchal. Met deze 8-daagse individuele rondreis kunt u het hele bloemeneiland leren kennen.
Reisduur: 8 dagen  

12-Daagse Fly en drive - Madeira

Fly-drive Madeira: Madeira rondreis

Deze rondreis brengt u langs de hoogtepunten van het kleurrijke bloemeneiland Madeira, een ideale mix van cultuur en natuur. De route gaat langs Funchal, Machico, Santana, São Vicente en Porto Moniz. Een aanrader is ook uw route een paar uur te onderbreken om een wandeling te maken langs één van de levada’s. Ook kunt u het vlechtwerkersdorp Camacha bezoeken. Geniet van de mooie vergezichten en de gezellige dorpjes.
Reisduur: 12 dagen

Fly-drive - Onbekend Madeira

Fly-drive Madeira: Onbekend Madeira

Uw rondreis begint met een verblijf in het dorpje Santo da Serra, hooggelegen in een prachtige en rustige bosrijke omgeving. Een ideale plaats om te wandelen en te genieten van de geuren die de eucalyptus en pijnbomen hier verspreiden. En bent u een golfer; de baan van de Santo da Serra Golf club ligt op 900 m. Daarna vertrekt u naar Ponta Delgada, aan de prachtige ruige noordkust, die een beetje doet denken aan de fjorden in Noorwegen. Breng een bezoek aan de grotten en het Vulkanisch Centrum in São Vicente. Ook het op 25 km gelegen dorpje Porto Moniz, met de door de natuur gevormde zwembaden in zee en de kleine wandelpromenade, is zeker de moeite van een bezoek waard. De afsluiting van uw fly and drive is in Funchal, Madeira's prachtige hoofdstad.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Landschap Madeira - Fly-drive Portugal - Madeira & Azoren

Fly-drive Portugal: Madeira & Azoren

Combineer met deze fly-drive de prachtige Portugese eilanden Madeira en de Azoren. Een unieke eilandcombinatie! Deze individuele rondreis begint op het bloemeneiland (Madeira), waarbij u halverwege de reis naar São Miguel (Azoren) vliegt. De laatste nacht verblijft u weer op Madeira.
Reisduur: 12 dagen
Unieke eilandcombinatie!

Câmara de Lobos - Excursiereis Madeira - De vele gezichten van Madeira

Excursiereis Madeira: De vele gezichten van Madeira

Maak nu uitgebreid kennis met de vele gezichten van Madeira tijdens deze excursiereis. Gemoedelijke Portugese dorpjes, hoge bergtoppen, groene dalen, puur natuur en vele vergezichten. Zijn naam als bloemeneiland doet Madeira zeker eer aan. Vanwege het gunstige klimaat bloeien er het hele jaar vele soorten. Bergwegen op Madeira zijn omzoomd door de geurende hortensia's en andere kleurige bloemen. Indien gewenst kunt u autohuur apart bijboeken.
Reisduur: 8, 11, 12 en 15 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Jardim do Mar - Fly-drive Portugal - Madeira West

Fly-drive Madeira: Madeira rondreis langs quinta’s en hotels

Afwisselende rondreis over het subtropische eiland Madeira, bekend om zijn enorme bloemenpracht. Verken vanuit drie bijzondere accommodaties met een huurauto dit groene eiland. Wissel een ontspannen dag bij het zwembad van uw quinta af met een mooie wandeling langs de vaak spectaculair aangelegde levada’s (irrigatiekanalen). Bezoek ook het sfeervolle Funchal, met zijn botanische tuinen en wijnhuizen!
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Mooi landschap - Fly-drive Madeira - Magnifique Madeira

Fly-drive Madeira: Magnifique Madeira

Individuele fly-drive over het schitterende Portugese eiland Madeira. Beleef een kleurrijk avontuur terwijl u over het prachtige bloemeneiland rijdt. Geniet van de weelderige natuur, de indrukwekkende uitzichten in combinatie met pittoreske plaatsjes. Maak kennis met het Magnifique Madeira tijdens deze mooie rondreis.
Reisduur: 8 dagen  

Eira do Serrado - Fly-drive Madeira - Onbekend Madeira

Fly-drive Madeira: Onbekend Madeira

Deze hotelrondreis op Madeira is een combinatie van een rondreis die in een rustig tempo wordt afgelegd en een relaxed verblijf in Funchal. Overnachting in het hooggelegen dorpje Santo da Serra, Ponta Delgada aan de prachtige ruige noordkust en het altijd gezellige Funchal.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Mooi landschap - Fly-drive Madeira - Romantisch Madeira

Fly-drive Madeira: Romantisch Madeira

Per auto Madeira verkennen is een uitstekende manier om te genieten van de schitterende natuur, de indrukwekkende vergezichten en de pittoreske plaatsjes. Beklim een van de hoogste bergtoppen van Madeira, Pico do Arieiro en rijd door het magische Laurussilva bos. U kunt ook de grotten van São Vincente bezoeken en een duik nemen in de door lava gevormde zwembaden van Porto Moniz. Bezoek Funchal en overnacht in kleinschalige, romantische ambiance hotels.
Reisduur: 8 dagen  

Ponta do Sol - Rondreis Rondje Madeira

Fly-drive Madeira: Rondje Madeira

Rondreis Rondje Madeira: het eiland Madeira, de parel van de Atlantische Oceaan, heeft ongelooflijk veel te bieden. Een weelderige subtropische bloemenpracht, onvergelijkbare vergezichten, een bijzonder vriendelijke en gastvrije bevolking. Voor deze rondreis zijn een 3-tal geheel verschillende accommodaties geselecteerd, die verspreid liggen over het eiland: nabij Funchal, Ponta do Sol en Ponta Delgada. Volg op de 5e dag de kustweg langs Ponta do Pargo. Daal af naar het dorpje Porto Moniz met de door de natuurgevormde zwembaden in zee. Rij daarna langs de prachtige ruige noordkust met haar vele watervallen naar Ponta Delgada.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Traditioneel huis in Santana - Fly&drive - Madeira

Fly-drive Madeira: Villa's en quintas

Een fly drive vakantie op Madeira. Ontdek waarom men dit het bloemeneiland noemt. Een eiland met adembenemende uitzichten en fantastische wandelpaden langs de 1400 km aan levada's. Een paradijs voor wandelaars maar ook voor 'bird watchers' want voor vogelaars en natuurliefhebbers is er veel te zien. Geniet van het subtropische klimaat. Ben je toe aan ontspanning, verwennerij, verwondering en avontuur? Dit is het eiland waar u het allemaal kunt vinden!
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Porto Moniz - Fly-drive Madeira - Tradities van Madeira

Fly-drive Madeira: Tradities van Madeira

Funchal, de hoofdstad van Madeira, is het startpunt van deze rondreis. Deze kleurrijke stad biedt u een rijkdom aan architectuur, musea, eethuisjes en terrasjes. U verblijft hier in een leuk hotel, gelegen in het hart van het historische centrum. Daarna volgt Porto Moniz, een dorpje aan de prachtige ruige noordkust, die een beetje doet denken aan de fjorden in Noorwegen, met door de natuurgevormde zwembaden in zee en een leuke wandelpromenade. Deze boeiende Madeira rondreis wordt besloten met een verblijf van twee nachten in het traditionele dorpje Machico, gelegen aan een diepblauwe baai aan de oostkust.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Gezellige vissersbootjes - Fly & drive Madeira - Charms of Madeira

Fly-drive Madeira: Charms of Madeira

Ontdek de charme van Madeira met deze mooie Madeira fly drive! Van slenteren over geplaveide kronkelstraatjes tot genieten van een fenomenaal uitzicht op een indrukwekkende klif zo’n 580 meter boven de zeespiegel. Met deze rondreis komt u langs de meest charmante plekjes van het bloemeneiland. U verblijft in São Vicente (3 nachten), Eiro do Serrado (2 nachten) en Machico (2 nachten).
Reisduur: 8 dagen  

Funchal - Fly-drive Madeira - Madeira & het groene noordwesten

Fly-drive Madeira: Funchal & het groene noordwesten

Heerlijke individuele fly & drive op Madeira met verblijf in het mooie Porto Moniz en de levendige hoofdstad Funchal. Vanuit deze plaatsen kunt u op uw eigen tempo de omgeving en het eiland goed verkennen.
Reisduur: 15 dagen  

Gezellige markt van Funchal - Rondreis Madeira - Fly and drive Madeira

Rondreis Madeira: Fly and drive Madeira

Ondanks zijn geringe grootte leent Madeira zich uitstekend voor een fly and drive. Over het gehele eiland bevinden zich hotels, residencials en estalagems en dit is volgens velen dé manier om het hele eiland te zien. Ontdek het prachtige eiland Madeira met uw eigen huurauto.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Mooi uitzichtspunt op Madeira - Fly & drive Madeira - Sea & Forest

Fly-drive Madeira: Sea & Forest

Tijdens de Fly & Drive Madeira - Sea & Forest Views ontdekt u de mooiste plekjes van het bloemeneiland Madeira. De route voert u langs de kust en het ongerepte binnenland. U brengt een bezoek aan de hoofdstad Funchal en ontdekt de leukste vissersdorpjes.
Reisduur: 8 dagen  

Madeira landschap - Flydrive - Kleurrijk Madeira

Fly-drive Madeira: Kleurrijk Madeira

Per auto Madeira verkennen; een uitstekende manier om op uw gemak te genieten van de uitbundige natuur, de indrukwekkende vergezichten en de pittoreske plaatsjes onderweg. Een bezoek aan Funchal ontbreekt natuurlijk ook niet in het programma. Wandelend of toerend over het eiland constateert u dat u zelden zo'n afwisselend landschap heeft gezien als hier. Van de serene hoogvlaktes in het binnenland tot de rauwe rotsen aan de grillige kust.

Ook mogelijk te boeken als 11-daagse rondreis,12-daagse rondreis en 15-daagse rondreis.
Reisduur: 8, 11, 12 en 15 dagen  

Gerelateerde reizen:
Fly-drive Portugal
Fly-drive Azoren
Pousada rondreis Portugal

Terug naar boven