Logo fly-drive-portugal.nl Fly drives en Rondreizen in Portugal - fly-drive-portugal.nl
Home ⮞ Fly-drive Portugal

menu
Fly-drive
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vlucht en autohuur
 
 
 
 

FLY-DRIVE PORTUGAL

Zoek hier uw ideale fly-drive op het vasteland van Portugal


Palmela - Pousada fly drive - Rondreis Midden en Zuid Portugal

Fly-drive Portugal: Midden & Zuid Portugal (pousadas)

Startpunt van deze pousada rondreis is Palmela vanwaar u een bezoek kunt brengen aan Lissabon, Sesimbra of aan het schiereiland Troia met de Romeinse opgravingen. U verlaat de kuststreek en rijdt al snel de Alentejo binnen, waar u zich zult verbazen over de rust en de ruimte, het glooiende landschap en de middeleeuwse vestingstadjes. Op weg naar Vila Viçosa kunt u een bezoek brengen aan Estremoz. Uw Pousada in Vila Viçosa ligt naast het schitterende Paleis van de Hertogen van Bragança. De reis gaat hierna naar het westen, waarbij u onderweg het unieke museumstadje Évora zeker niet mag overslaan. Vanuit Évora kunt u via het oude stadje Viana do Alentejo of langs het uitgestrekte stuwmeer van Alqueva naar Beja rijden. Aan de rand van Beja ligt de imposante Torre de Menagem een 13e eeuws bouwwerk, waarvan de beklimming wordt beloond met een fantastisch uitzicht. Na uw overnachting in de Pousada in Beja rijdt u naar de Algarve in Zuid Portugal. U verblijft in Pálacio de Estoi, een 18e eeuwse paleis in Rococo stijl, dat opvallend veel weg heeft van een paleis uit een sprookjesboek.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Santa Maria Kerk in Marvão - Pousada rondreis Portugal - Alentejo

Fly-drive Portugal: Alentejo (pousadas)

Met deze fly-drive ontdekt u de veelzijdigheid van de Alentejo. Eindeloze vlakten, groen landschap en een wilde kust. U vindt op het schitterende landschap van de Alentejo vele kurkbomen en olijfbomen die typerend zijn voor deze regio. Deze rondreis gaat langs de mooiste en luxe hotels van de Alentejo. Pousadas de Portugal: meestal kloosters, landhuizen of kastelen die omgebouwd zijn tot hotels, vaak gelegen op de mooiste, vaak rustieke en historische, locaties.
Reisduur: 10, 12 of 15 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Tempel Diana, Évora - Fly drive - Portugal Totaal

Fly-drive Portugal: Portugal Totaal

In 15 dagen per huurauto sfeer proeven van historische steden en charmante dorpjes. Op naar het land van traditie en kleurige folklore, waar de zon haar stralen werpt op een grootse historie...Portugal. Deze rijke geschiedenis komt uitgebreid aan bod in universiteitsstad Coimbra en de bedevaartsplaats Fátima. Bewonder religieuze kunstuitingen in Braga en geniet van de wijnen van Porto. Uiteraard ontbreekt Lissabon niet, de karaktervolle hoofdstad. Laat u verrassen door al deze Portugese parels.
Reisduur: 15 dagen  

Kasteel van Beja - Pousada rondreis Portugal - Alentejo en Algarve

Fly-drive Portugal: Alentejo & Algarve

Tijdens deze rondreis met (huur)auto door de zuidelijke provincies van Portugal, de Alentejo en de Algarve, bent u te gast in karakteristieke pousada-hotels. Het is vooral de ligging die een verblijf in een pousada zo bijzonder maakt. U bezoekt de vestingstadjes en rijke cultuurschatten van de Alentejo, reist door het wijdse, agrarische binnenland, kunt prachtige wandelingen maken langs de afwisselende en ongerepte westkust’.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Monsaraz - Autorondreis Portugal - Proefjes van Portugal

Fly-drive Portugal: Proefjes van Portugal

Een afwisselende vakantie in Midden-Portugal. Je ontdekt de mooiste plekjes van de schitterende streken Centro, Alentejo en Lissabon. Je reist van het charmante Óbidos naar het platteland in de omgeving van vestingstadje Monsaraz bij de Spaanse grens om na een verblijf in Évora te eindigen in hartje Lissabon. Deze rondreis gunt u vier proefjes van Portugal in één reis. Je hoeft geen lange autoritten te maken en toch ontdek je vier heel verschillende smaken van Portugal. Van het platteland tot piepkleine vestingstadjes. En van een levendig universiteitsstadje tot de hoofdstad.
Reisduur: 8 of 15 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer

Porto - Fly & drive Portugal - Authentiek Portugal

Fly-drive Portugal: Authentiek Portugal

Geniet van sfeervolle steden, portwijnen in Porto en verse sardientjes in Lissabon. Portugal, het land van traditie en kleurige folklore, waar de zon haar stralen werpt op een grootse historie. Deze rijke geschiedenis komt uitgebreid aan bod in onder meer de universiteitsstad Coimbra en de bedevaartsplaats Fátima. Bewonder religieuze kunstuitingen in Braga en Alcobaça en geniet van de wijnen van Porto. Uiteraard ontbreekt ook de hoofdstad Lissabon niet.

Deze 8-daagse rondreis is te verlengen in Cascais of Ericeira.
Reisduur: 8 of 11 dagen  

Bragança - Fly drive Noord Portugal - Het land achter de bergen

Fly-drive Portugal: Het land achter de bergen

Deze prachtige fly and drive voert door één van de minst bekende gebieden van Noord Portugal. U begint in Guimarães, het gezellige culturele centrum van het noorden. Via Pedras Salgadas (zoute stenen) arriveert u in Chaves, beroemd om haar historisch verleden en de heerlijk gerookte ham. Hier begint uw reis door het landelijke en ongerepte gebied van Trás-os-Montes (het land achter de bergen). Het landschap tussen Chaves en Bragança is een uiterst spectaculaire afwisseling van bergen, stuwmeren en verspreid liggende dorpjes. Bragança heeft een rijk verleden en de imposante citadel uit 1130 beheerst het stadsbeeld. Net buiten de stad ligt het nationale park Montesinho. Hierna reist u opnieuw door een prachtig bergachtig gebied. Even voor Vila Real gaat u dwars door de wijndomeinen van de Douro en arriveert u in uw hotel in de heuvels van de portwijnstreek Alto Douro, nabij het charmante dorpje Pinhão. Geniet van het prachtige uitzicht en rijdt langs de zuidoever van de Douro rivier richting Regua. Einde van de reis is in het badplaatsje Esposende.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Diana Tempel in Évora - Autorondreis Portugal - Alentejo

Fly-drive Portugal: Historisch Midden Portugal

Portugal heeft een rijke historie, met deze autorondreis komt u langs vele mooie plaatsen en bezienswaardigheden. Deze Portugal rondreis gaat door de streken Alentejo (Zuid Portugal) en de Taagvallei (Midden Portugal). In de reis is ook een overnachting opgenomen in het Serra de São Mamede natuurpark. Het gezellige Lissabon staat als mooie afsluiting van deze mooie rondreis op het programma.
Reisduur: 10 of 12 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Paleis in Queluz - Pousada rondreis - Flydrive Midden Portugal

Fly-drive Portugal: Midden Portugal (pousadas)

Deze rondreis begint met een verblijf in Queluz; perfect om een bezoek te brengen aan de bekende badplaatsen Cascais en Estoril of aan de hoofdstad Lissabon. Ook leuk is het om rond te kijken in het romantische stadje Sintra met schitterende paleizen en parken. De tweede bestemming is het stadje Condeixa-a-Nova vlakbij het oude centrum van de universiteitsstad Coimbra. De magnifieke Romeinse ruïnes van Conimbriga liggen op slechts 2 km. Op dag vier gaat de reis naar Crato, waarbij wij u adviseren onderweg een stop te maken in Tomar en hier de imposante kloosterburcht van de Tempeliers te bezoeken. Verder zuidelijk steekt u de rivier de Taag over en arriveert in de provincie Alentejo. U overnacht hier in de 14e eeuwse kloosterburcht vlakbij het historische dorpje Crato. Hierna volgt Vila Viçosa, waar uw pousada naast het Paleis van de Hertogen van Bragança is gelegen. Maak onderweg een stop in Estremoz en vergeet niet vanuit de benedenstad de klim te maken naar het ommuurde bovenstadje. Op de zesde dag rijdt u naar het westen, waarbij u onderweg het witte museumstadje Évora zeker niet mag overslaan. Uw laatste overnachtingen zijn in een middeleeuwse kloosterburcht in Palmela.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Straatje in Tavira - Autorondreis Portugal - Schatten van Portugal

Fly-drive Portugal: Schatten van Portugal

Deze fly-drive door Portugal voert u langs karakteristieke dorpen, boeiende steden en de meest prachtige middeleeuwse kastelen. Geniet tijdens je reis van al het moois dat Portugal te bieden heeft. Zoals de kustlijn van de Algarve, de vergezichten in de uitgestrekte Alentejo, robuuste wijnen en streekgerechten waarvan je gaat watertanden. Stap in de huurauto en ga op zoek naar de schatten van Portugal.
Reisduur: 8 dagen  

Dourovallei - Autorondreis Portugal - Grand Tour of Portugal

Fly-drive Portugal: Grand Tour of Portugal

Hoe goed kent u Portugal? Na deze rondreis heel erg goed! U ontdekt alles wat Portugal zo aantrekkelijk maakt, van de Douro-vallei tot de Algarve. Van Lissabon tot Porto. En van de kloosters, kastelen en cultuursteden in het hart van het land tot de natuurgebieden in het noorden en oosten! Een reis vol afwisseling. U logeert veelal in hotels die uw vakantie extra bijzonder maken, zoals bv. een oud monumentaal klooster. Portugal compleet!
Reisduur: 18 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer

Santa Luzia, Viana do Castelo - Prachtige fly&drive - Portugal

Fly-drive Portugal: Klassieke rondreis

Ontdek het klassieke Portugal met een fly&drive van Porto naar Lissabon. Maak kennis met het roemrijke verleden van dit prachtige land. Beroemde steden die al in de Romeinse tijd ontstonden, middeleeuwse stadjes als Óbidos en Mafra, de oude maar steeds belangrijke universiteitsstad Coimbra maar ook het burcht- en paleizenstadje Sintra waar vroegere vorsten verbleven. Een perfecte kennismaking met dit land en z'n vriendelijke bevolking.
Reisduur: 8, 10 of 12 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Diana tempel, Évora - Fly-drive Portugal - De Koningsroute

Fly-drive Portugal: De Koningsroute

Met deze complete autorondreis maakt u uitgebreid kennis met Portugal. Vanuit de Algarve reist u eerst noordwaarts langs hoogtepunten als Évora, het Douro-gebied en Lamego om vervolgens vanaf Braga weer zuidelijk te trekken langs steden als Porto, Óbidos en Lissabon. Als u weer terugkeert aan de Algarve kunt u zich tot de ware Portugal-kenners rekenen. U verblijft in goede middenklasse hotels.
Reisduur: 15 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Pena Paleis in Sintra - Kasteelroute - Midden Portugal

Fly-drive Portugal: Kasteelroute

Maak kennis met het roemruchte verleden van Portugal; met zeevaarders en koningen. Er zijn een onvoorstelbaar aantal paleizen, kastelen en historische dorpen. Deze rondreis gaat langs diverse paleizen en kastelen. Sommigen door de UNESCO zelfs tot cultureel erfgoed verklaard. Bezoek de belangrijkste plaatsen en overnacht, geheel in stijl, in prachtige oude landhuizen (quinta's). De reis eindigt in een echt paleisje; het Palácio de Rio Frio ten zuiden van Lissabon.
Reisduur: 8 of 10 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Guimarães - Pousada fly drive - Rondreis Noord Portugal

Fly-drive Portugal: Noord Portugal (pousadas)

Uw eerste bestemming tijdens deze fly-drive is Guimarães ("Wieg der Natie"). Het is leuk wandelen door de smalle straatjes, langs oude huizen, versierd met beelden en smeedijzeren balkons. De volgende twee overnachtingen zijn in Pousada Monte de Santa Luzia, hoog gelegen op een heuvelrug met een prachtig uitzicht op de oceaan en Viana do Castelo. Op de vijfde dag gaat de route naar Amares. Rij via Ponte de Lima, een van de mooiste plaatsen van de Minho provincie. Al in de oudheid was het een belangrijk knooppunt van wegen. Uit die tijd dateert ook de Romeinse brug over de Lima-rivier. Uw Pousada in Amares ligt vlakbij het Nationale Park Peneda-Gerês. Bezoek Caldas do Gerês, een in de 19e eeuw tot bloei gekomen kuuroord met in de hoofdstraat een rij prachtige Victoriaanse huizen, die herinneren aan de oude glorie. Tijdens de laatste twee dagen in Viseu logeert u in een prachtige Pousada, gevestigd in het voormalige 18e eeuwse São Teotónio ziekenhuis. Geniet er van het uitzicht, wandel door de 15e eeuwse toegangspoort naar het historische centrum van Viseu met de imposante kathedraal en het beroemde Museum Grão Vasco.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Serra da Estrela - Autorondreis Portugal - De Portugese levenskunst

Fly-drive Portugal: De Portugese levenskunst

Deze autorondreis laat u in een rustig tempo vier prachtige plekken van Portugal zien. De hotels zijn op zich de reis al waard! Ze zijn elk bijzonder en zijn gesitueerd op mooie plaatsen die ideaal liggen voor uitstapjes in de streek. U verblijft 2x op het platteland en 1x in Porto. De comfortabele en sfeervolle hotels zijn prachtige vertrekpunten om de schatten van de regio's te ontdekken. U ontdekt het authentieke midden van Portugal, de bruisende stad Porto, het wijngebied Douro en het nog ongerepte oosten van Portugal.
Reisduur: 13 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer

Misericordia kerk, Viseu - Pousada fly drive - In de voetsporen van de Romeinen

Fly-drive Portugal: In de voetsporen van de Romeinen (Pousadas)

Prachtige pousada fly drive Portugal waarbij uw eerste stop in Viseu is. Dit was ooit de woonplaats van de beroemde 16e eeuwse Portugese schilder Grão Vasco. U verblijft in een prachtig gerestaureerd voormalig hospitaal. Vervolgens rijdt u via Coimbra, de universiteitsstad van Portugal naar Condeixa-a-Nova, vlakbij de Romeinse ruïnestad Conimbriga. Hierna logeert u binnen de stadsmuren van het historische stadje Ourém. De volgende stop is Pousada Palacio de Queluz, gelegen tegenover het Nationale Paleis van Queluz, even ten noorden van Lissabon. Dan volgt Évora, een ommuurd wit museumstadje, dat al in 1986 door UNESCO op de werelderfgoedlijst werd geplaatst. Uw Pousada hier ligt aan een pleintje in het historische centrum en tegenover de Romeinse tempel van Diana. De laatste twee nachten verblijft u in de vlakbij het strand gelegen Pousada do Infante in Sagres.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Viana do Castelo - Pousada rondreis Portugal - Minho

Fly-drive Portugal: Minho

Pousada rondreis door de groene noordelijke provincie van Portugal, de Minho. U bent te gast in karakteristieke pousada-hotels, met ruime en stijlvolle kamers voorzien van alle mogelijke comfort. U reist langs de stranden van de Atlantische kust, de citadellen van de Minho-vallei, de ruige granietbergen van de Peneda en Gêres, ongetwijfeld de mooiste wandelgebieden van het land, en naar de historische steden Braga en Guimarães.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Durrães - Quinta rondreis Portugal - Een landhuis in Portugal

Fly-drive Portugal: Een landhuis in Portugal

Quinta rondreis Portugal: Wat een prachtige manier om Portugal te verkennen! Je logeert in quintas: een landhuis, landgoed, voormalige boerderij of een wijngaard. Het zijn stuk voor stuk kleinschalige accommodaties, wat garant staat voor persoonlijke aandacht. Er is tijd om ervaringen uit te wisselen met de eigenaar (en soms ook de familie) en de andere gasten. U maakt een heel afwisselend rondje door Portugal, waarbij u het land in al zijn diversiteit leert kennen. Van het verrassend groene noorden tot de stranden van de Algarve in het zuiden. Op elke locatie voegt uw bijzondere verblijfplaats extra vakantiebeleving toe!
Reisduur: 16 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer

Santa Luzia in Viana do Castelo - Autorondreis - Noord Portugal

Fly-drive Portugal: Natuur & Traditie

Portugal heeft diverse natuurparken, welke tijdens deze fly&drive zeker de moeite waard zijn om te bezoeken! Tijdens deze reis brengt u een bezoek aan 3 natuurparken en u maakt kennis met diverse karakteristieke steden, zoals o.a. Braga, Guimarães en Viana do Castelo. Maak kennis met de schoonheid van de parken en de indrukwekkende bezienswaardigheden. Bij aankomst in elke accommodatie wordt u verwelkomt met een huisgemaakte lekkernij.
Reisduur: 8 of 10 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Quarteira - Fly-drive Portugal - Ontdek Portugal

Fly-drive Portugal: Ontdek Portugal

Mooie autorondreis door het prachtige Portugal. U ontdekt prachtige streken, historische steden en nog lieflijke Portugese plaatsjes met een trotse en rijke geschiedenis. Uw rondreis start in de Algarve en brengt u richting Porto. De natuur onderweg is overweldigend. Kom in contact met zowel de gastvrijheid van de lokale bevolking als de geschiedenis!
Reisduur: 10 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Amares - Unieke Pousada en Parador rondreis - Noord Portugal en Spanje

Fly-drive Portugal: Portugal & Spanje (pousadas en paradores)

Combineer Spanje en Portugal, Paradores en Pousadas, natuurparken, woeste kusten, zee en strand en steden als Porto en Santiago de Compostela. De Portugese Minho en het Spaanse Galicië, zijn door de taal en cultuur sterk met elkaar verbonden. Hoogtepunt is ongetwijfeld Santiago de Compostela, eindpunt van vele pelgrimstochten. Geniet van de lokale en regionale keuken, tradities, de vele uitzichten en bezienswaardigheden die dit gebied zo uniek maken.
Reisduur: 15 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Port proeven - Fly-drive - Portugal, even proeven!

Fly-drive Portugal: Portugal, even proeven!

Tijdens deze Portugal rondreis van Porto naar Lissabon ontdekt u in tien dagen alle culturele hoogtepunten. U bezoekt de bruisende steden Porto en Lissabon, waar u belangrijke bezienswaardigheden bezoekt, door prachtige straatjes struint en lekker eten centraal staat. Natuurlijk mag een portproeverij in Porto niet ontbreken, net als een mooie wandeling door Lissabon. In het minder bekende Coimbra geniet je van Portugese muziek en in Sintra bewonder je een sprookjesachtig paleis. Deze rondreis is dan ook bedoeld voor de cultuurbarbaren!
Reisduur: 10 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Landschap in de Alentejo - Autorondreis Portugal - De Portugese zon achterna

Fly-drive Portugal: De Portugese zon achterna

Deze rondreis brengt u naar het zonnige zuiden van Portugal. U begint in de Algarve. Verder ontdekt u de wijn- en olijfgaarden van de Alentejo en de Romeinse cultuurstad Évora. Daarna verblijft u op het westelijkste puntje van Europa, bij de hoge rotsen van Peniche. Na een paar dagen met veel extra's in Lissabon, keert u weer terug naar de Algarve.
Reisduur: 11 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer

Kasteel in Guimarães - 15-daagse Pousada rondreis - Portugal

Fly-drive Portugal: De Grand Tour Portugal (pousadas)

Deze rondreis gaat langs de mooiste en luxe hotels van Portugal. De pousadas van Portugal zijn meestal kloosters, landhuizen en kastelen die omgebouwd zijn tot hotels. Ze hebben allen gemeen dat ze liggen op de mooiste, vaak rustieke en historische, locaties. Door hun kleinschaligheid bieden ze een hoge kwaliteit en persoonlijke service. Met deze fly drive kunt u kennis maken met de lokale en regionale keuken en tradities. Gastronomie is één van de belangrijkste peilers van uw gastheren. De unieke ligging betekent dat een auto onontbeerlijk is. Onderweg van pousada naar pousada kunt u genieten van de vele uitzichten en bezienswaardigheden die Portugal te bieden heeft.
Reisduur: 15 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Het kasteel van Óbidos - Fly & drive Portugal - Algarve, Lissabon & Fátima

Fly-drive Portugal: Algarve, Lissabon & Fátima

Prachtige Portugal rondreis met vele hoogtepunten! U start in de Zuid-Portugese regio Algarve en brengt vervolgens een bezoek aan Lissabon, Fátima en omgeving. Na uw overnachting in Zuid Portugal rijdt u via u de glooiende bergen van de Algarve en de vlaktes van de Alentejo richting Lissabon. Maak kennis met deze prachtige stad en dwaal door de pittoreske kronkelstraatjes in de wijk Alfamo waar het wasgoed in volle glorie op een dun lijntje hangt te drogen en geniet van het uitzicht vanaf het kasteel op een van de 7 heuvels. Na uw bezoek in Lissabon rijdt u eerst naar Cascais, Sintra, Óbidos en vervolgens naar Fátima. De reis terug naar de Algarve gaat via Marvão, Estremoz en Évora waar u overnacht. Uw rondreis eindigt weer in Quarteira of Faro.
Reisduur: 8 dagen  

Porto - Fly-drive Portugal - Van portvallei naar kliffenkust

Fly-drive Portugal: Van portvallei naar kliffenkust

Een favoriete Portugal rondreis! U rijdt van het noorden naar het zuiden, waarbij de mooiste plekjes ontdekt. Het is een fijne afwisseling van cultuur, natuur en stranden, en daarom biedt deze rondreis voor ieder wat wils. In Porto sipt u van heerlijke portwijn, bekijkt u barokke kerken en wandelt u door wijnvelden. In de Dourovallei staat nog meer wijn u op te wachten en in Coimbra geniet u van de heerlijke sfeer en de klanken van fadomuziek. Vervolgens rijdt u door naar Nazaré om te ontspannen aan het strand en in Lissabon verdwaalt u in smalle steegjes. De reis wordt afgesloten aan de Algarve, een van de mooiste strandplekken van Europa.
Reisduur: 14 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Portwijn - Wijn proeven en wandelen - Noord Portugal

Fly-drive Portugal: Wijn- en wandelvakantie Noord Portugal

Een speciale wijn- en wandelvakantie in het noorden van Portugal (Dourogebied). Tijdens uw verblijf leert u alles over Port en Dourowijnen; de geschiedenis, het klimaat, de regels en de verschillende vinificatiemethoden. Uiteraard krijgt u een rondleiding door een wijngaard en een adega met een uitgebreide port(wijn)proeverij.

Uw diner is iedere avond voorzien van een ander wijnarrangement.Gedurende de hele week is er aandacht voor Port en zullen bijna alle types geproefd worden. Afhankelijk van bv. het weer of persoonlijke wensen is het programma in een andere volgorde te doen. De 3 wandelingen zijn ca. 12 km lang.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Douro rivier - Wijnroute rondreis - Noord Portugal

Fly-drive Portugal: Wijnroute Noord Portugal

Noord Portugal staat mede bekend vanwege de heerlijke wijn die hier geproduceerd wordt. Deze rondreis neemt u mee naar twee wijngebieden; het Dourogebied en de Vinho Verde. Het Dourogebied dankt zijn bekendheid vooral aan de Port die hier al honderden jaren geproduceerd wordt. U rijdt door prachtige landschappen heen en overnacht in Solares (typisch Portugese landhuizen). Om de reis mooi af te sluiten eindigt u met een overnachting in de historische stad Porto.
Reisduur: 8 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Palmela - Pousada fly drive - Rondreis Midden en Zuid Portugal

Fly-drive Spanje en Portugal (pousadas en paradores)

Unieke fly-drive Spanje en Portugal met verblijf in pousadas en paradores! Deze fly-drive laat u kennis maken de Costa de Lisboa, waarbij een bezoek aan het romantische Sintra niet mag ontbreken (overnachting in de pousada van Queluz). Op weg naar de Alentejo adviseren wij u om een bezoek te brengen aan Tomar en hier de imposante kloosterburcht van de Tempeliers te bezoeken (overnachting in de pousada van Crato). Na uw bezoek aan de Alentejo rijdt u de grens over naar Spanje. Hier kunt u het schitterende Parque Natural de Monfrague, met een bijzonder gevarieerde fauna bezoeken. Maak verder kennis met de historische steden van de regio Extremadura. Na uw overnachtingen in de paradores van Plasencia en Trujilo rijdt u weer terug naar Portugal waar voor u overnachtingen zijn gereserveerd in de pousadas van Vila Viçosa en Palmela.
Reisduur: 10 dagen
Ook te boeken met eigen vervoer | Maatreis mogelijk

Gerelateerde reizen:
Fly-drive Madeira
Fly-drive Azoren
Pousada rondreis Portugal